Aktivni oddih poln zabave
ali pa umirjeno polnjenje baterij,
za vas smo pravi naslov!

Pod vulkanskim hribovjem Smrekovca, v objemu hribov, na robu gozda in v neposredni bližini potoka se nahaja manjša kmetija Povh. Ob treh ribnikih se nahajajo trije apartmaji. Vsi so moderni, popolnoma opremljeni in primerni za vse vrste obiskov.

V ribogojnici gojimo postrvi, ki jih prodajamo poleg zlatovščič. Ne manjka pa tudi bolj redkih vrst rib, ki so prava paša za oči. Sibirski in albino jesetri, ki prihajajo iz Rusije so živi fosili, ki bi morali izumreti že v času dinozavrov. Japonski koi so pisane ribe, ki so prihajajo iz iste družine kot zlate ribice. Poleg teh pa je v ribnikih še lepo število drugih vrst.

Ribniki so primerni za obisk otrok ali pa starejših, ki imajo radi ribolov, seveda pa je obisk primeren predvsem za tiste, ki bi radi jedli okusne, sveže postrvi, ki so skrbno gojene v čistih vodah, ki pritečejo izpod smrekovškega hribovje.

Apartmaji pa nudijo oddih vsem, ki so naveličani mesnega vrveža in bi si v neokrnjeni naravi radi odpočili, se osvežili in si nabrali energije.